Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2016–2017
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3833 Kromatografian sovelluksia elintarvikekemiassa 4 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija hallitsee käytännössä harjoitustöissä suoritetut näytteiden esikäsittelymenetelmät ja kaasu- ja nestekromatografiset tekniikat sekä pystyy soveltamaan niitä käytännön tutkimuksissa. Opiskelija osaa käsitellä, analysoida ja raportoida saadut tulokset tieteellisten käytänteiden mukaisesti.

Vastaava opettaja

Yliopisto-opettaja

Opetus

24.10.2016 – 30.11.2016
Luento-opetus 6 t
Ma 24.10.2016 klo 14-16, ARC Elintarvikekemian käsikirjasto, 2.krs
Ma 31.10.2016 klo 14-16, ARC Elintarvikekemian käsikirjasto, 2.krs
Ke 2.11.2016 klo 14-16, ARC Elintarvikekemian käsikirjasto, 2.krs

Arviointi

Numerolla 0-5.

Lisätiedot

Laboratoriotöitä 7.-30.11. välisenä aikana

Käy rekisteröitymässä kurssin Moodle-sivustolle: https://moodle.utu.fi/course/view.php?id=9738