Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2016–2017
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD2106 Molekulaaristen elintarviketieteiden tutkimusseminaarin seuraaminen/Attendance of Research Seminar in Molecular Food Sciences 1–2 ECTS
Periods
Period I Period II Period III Period IV
Language of instruction
English
Type or level of studies
Advanced studies
Course unit descriptions in the curriculum
Elintarvikekemia
Department of Biochemistry

Learning outcomes

Seminaariesitysten kuuntelu tutustuttaa opiskelijan elintarvikekemian ja elintarvikekehityksen oppiaineissa tehtävään tutkimukseen. Opiskelija saa uusia näkökulmia alan tutkimuksen teoreettiseen taustaan ja pystyy samalla syventämään asiantuntijuuttaan. Seminaarit myös tarjoavat mahdollisuuden keskusteluun ja kontaktien luomiseen.

Student becomes familiar with the research in the disciplines of food chemistry and food development by listening to presentations. Student deepens the current knowledge, and gets new insights into molecular food sciences. In the seminar sessions it's also possible to discuss and create contacts with food scientists.

Teacher responsible

University lecturer

Teaching

Seminar 16 h
Mon 30-Jan-2017 at 14-16, Arc2
Mon 27-Feb-2017 at 14-16, Arc3
Mon 27-Mar-2017 at 14-16, Arc3
Mon 24-Apr-2017 at 14-16, Arc3
Mon 8-May-2017 at 14-16, Arc3

Evaluation

Pass/fail.