Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2016–2017
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3750 Elintarvikekemian harjoitustyöt 10 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opintojakson jälkeen opiskelija pystyy työskentelemään itsenäisesti ja turvallisesti elintarvikelaboratoriossa annettujen ohjeiden mukaan. Hän hallitsee tavanomaiset elintarvikeanalytiikassa käytettävät menetelmät ja laitteet. Opiskelijalla on valmiudet itsenäiseen tiedonhakuun ja ongelmanratkaisuun sekä kyky analysoida ja raportoida tuloksia suullisesti ja kirjallisesti.

Vastaava opettaja

Elintarvikekemian yliopisto-opettaja

Opetus

6.3.2017 – 28.4.2017

Arviointi

Numerolla 0-5.

Lisätiedot

Laboratoriotyöt ma-pe, Reino-sali
Laboratoriotöiden lisäksi aloitusluennot ja loppuesitykset