Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2016–2017
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3805 Kasvi- ja eläinperäiset elintarvikkeet 5 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opintojaksojen tavoitteena on antaa perustiedot eri elintarvikeryhmien koostumuksesta, ominaisuuksista ja elintarvikkeissa tapahtuvista kemiallisista reaktioista.

Vastaava opettaja

Oskar Laaksonen

Opetus

9.2.2017 – 6.4.2017
Luento-opetus 54 t
Tiistaisin
Ti 14.2.2017 klo 14-16, Arc2
Ti 21.2.2017 klo 14-16, Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. krs
Ti 28.2.2017 klo 14-16, Arc3
Ti 7.3.2017 klo 14-16, Arc2
Ti 14.3.2017 klo 14-16, Edu3, Educarium
Ti 21.3.2017 klo 14-16, Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. kerros
Ti 28.3.2017 - 4.4.2017 viikoittain klo 14-16, Edu3, Educarium
Keskiviikkoisin
Ke 15.2.2017 klo 14-16, Pub5, Publicum
Ke 22.2.2017 klo 14-16, Arc3
Ke 8.3.2017 klo 14-16, Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. krs
Ke 15.3.2017 - 5.4.2017 viikoittain klo 14-16, Arc2
Torstaisin
To 9.2.2017 klo 14-16, Arc2
To 23.2.2017 - 2.3.2017 viikoittain klo 14-16, Edu3, Educarium
To 9.3.2017 klo 14-16, Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. kerros
To 16.3.2017 klo 14-16, Edu3, Educarium
To 23.3.2017 - 6.4.2017 viikoittain klo 14-16, Arc2
Perjantaisin
Pe 10.2.2017 klo 12-14, Arc2
Pe 17.2.2017 klo 12-14, Pub4, Publicum
Pe 3.3.2017 klo 12-14, Arc3

Arviointi

Numerolla 0-5.