Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2016–2017
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD8814 Massaspektrometrian sovelluksia elintarvikekemiassa 3 ECTS
Periods
Period I Period II Period III Period IV
Language of instruction
Finnish
Type or level of studies
Advanced studies
Course unit descriptions in the curriculum
Elintarvikekemia
Department of Biochemistry

Learning outcomes

Opiskelija ymmärtää nykyaikaisten massaspektrometristen menetelmien perusteet ja niiden soveltuvuuden elintarviketieteelliseen tutkimukseen. Hän ymmärtää myös käytännön tasolla elintarvikekemian osaston massaspektrometrien peruskäytön.

General description

Kurssilla tutustutaan erilaisiin ionisointi- ja analyysitekniikoihin. Kromatografia-massaspektrometrikombinaatioita tarkastellaan käytännön tutkimussovellusten kautta. Kurssilla esitellään monipuolisesti massaspektrometrian käyttöä elintarvikeanalytiikassa ja kliinisessä ravitsemustutkimuksessa. Eri MS-laitteistojen käyttöä demonstroidaan ja harjoitellaan.

Teacher responsible

Jukka Suomela

Teaching

3-Oct-2016 – 28-Oct-2016
Lectures 24 h
Mon 3-Oct-2016 - 24-Oct-2016 weekly at 10-12, ARC 2
Wed 5-Oct-2016 - 26-Oct-2016 weekly at 10-12, ARC 2
Fri 7-Oct-2016 - 28-Oct-2016 weekly at 10-12, ARC 2

Evaluation

Numeric 0-5.

Further information

Luentojen lisäksi osallistuminen ryhmätyöhön ja laitedemonstraatioon