Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2016–2017
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
EKEH1177 Elintarvikekehityksen perusteet 2 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Perusopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekehitys
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelija saa yleiskuvan elintarvikekehityksestä tieteenalana. Opiskelija tutustuu elintarvikkeissa esiintyviin kemiallisiin yhdisteisiin sekä tyypillisimpiin elintarvikeprosesseihin.

Vastaava opettaja

Kaisa Linderborg

Opetus

20.9.2016 – 14.10.2016
Luento-opetus 24 t
Ti 20.9.2016 klo 12-14, ARC 3
Ti 27.9.2016 klo 12-14, Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. krs
Ke 21.9.2016 klo 14-16, ARC 3
Ke 28.9.2016 klo 14-16, ARC 3
Ke 12.10.2016 klo 14-16, ARC 3
Pe 23.9.2016 - 14.10.2016 viikoittain klo 8-10, ARC 3
Teollisuusvierailut
Ke 5.10.2016 klo 13.45-16.15, Bunge, Raisio
To 6.10.2016 klo 8.30-10.30, Leipomo Salonen

Arviointi

Numerolla 0-5.