Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2017–2018
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3585 Kromatografia 3 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää kromatografisten erotustekniikoiden periaatteen ja terminologian sekä niiden soveltamisen ja tulosten tulkinnan kemian ja biotieteiden tutkimuksessa. Opiskelija ymmärtää neste- ja kaasukromatografiatekniikoiden toimintaperiaatteet, laitteistot ja sovellukset.

Vastaava opettaja

Marika Kalpio

Opetus

8.9.2017 – 13.10.2017
Luento-opetus 34 t
Tiistaisin
Ti 12.9.2017 - 10.10.2017 viikoittain klo 12-14, Arc2, Arcanum
Torstaisin
To 14.9.2017 klo 12-14, Arc2, Arcanum
To 21.9.2017 - 5.10.2017 viikoittain klo 8-10, Arc2, Arcanum
Perjantaisin
Pe 8.9.2017 - 6.10.2017 viikoittain klo 12-14, Arc2, Arcanum
Kromatografiademonstraatiot viikolla 41 moodlessa sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Arviointi

Numerolla 0-5.

Lisätiedot

Käy rekisteröitymässä kurssin Moodle-sivustolle: https://moodle.utu.fi/course/index.php?categoryid=24