Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2017–2018
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3833 Kromatografian sovelluksia elintarvikekemiassa 4 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija hallitsee käytännössä harjoitustöissä suoritetut näytteiden esikäsittelymenetelmät ja kaasu- ja nestekromatografiset tekniikat sekä pystyy soveltamaan niitä käytännön tutkimuksissa. Opiskelija osaa käsitellä, analysoida ja raportoida saadut tulokset tieteellisten käytänteiden mukaisesti.

Vastaava opettaja

Niina Kelanne

Opetus

31.10.2017 – 10.12.2017
Luento-opetus 6 t
Ti 31.10.2017 klo 14-16, ARC Elintarvikekemian käsikirjasto, 2.krs
Ti 7.11.2017 klo 14-16, ARC Elintarvikekemian käsikirjasto, 2.krs
To 9.11.2017 klo 14-16, ARC Elintarvikekemian käsikirjasto, 2.krs

Arviointi

Numerolla 0-5.