Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2017–2018
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3574 Elintarvikekemian tutkimussovelluksia II 7 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Syventävät opinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opintojakson jälkeen opiskelija hallitsee tietyn elintarvikekemian tutkimuksessa käytettävän menetelmän ja siitä saatavien tulosten analysoinnin. Opiskelijalla on perusosaaminen itsenäisen tutkimustyön suorittamisesta sekä siihen liittyvien tutkimusmenetelmien ja laitteiden käytöstä. Opiskelija osaa tarkastella saatuja tuloksia kriittisesti ja esittää ne tieteellisten käytänteiden mukaisesti.

Vastaava opettaja

Oskar Laaksonen

Arviointi

Hyväksytty/hylätty.

Lisätiedot

Opiskelijan valitsemana aikana, mutta sovittava ohjaajan kanssa hyvissä ajoin.