Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2017–2018
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3615 LuK-tutkielma ja seminaari (elintarvikekemia) 6 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Tavoitteena on perehdyttää opiskelija kirjallisen tiedon julkistamiseen sekä harjaannuttaa hänen suullista esitystaitoaan, havaintovälineiden käyttämistään sekä keskustelutaitoaan.

Vastaava opettaja

Kaisa Linderborg

Opetus

23.11.2017 – 1.3.2018

Arviointi

Hyväksytty/hylätty.

Lisätiedot

To 23.11. klo 10-12 ARC3 (ohjauksen aloituspalaveri)

Jatkuu syksystä 2017.

https://moodle.utu.fi/course/view.php?id=12516