Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2017–2018
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
EKEH1142 Final exam in Food Development 4 ECTS
Periods
Period I Period II Period III Period IV
Language of instruction
English
Type or level of studies
Advanced studies
Course unit descriptions in the curriculum
Elintarvikekehitys
Department of Biochemistry

Learning outcomes

Achieving abroad coverage of knowledge in Food Science and Technology as essential knowledge base for working in food industry, academia, and authorities.

Teacher responsible

Baoru Yang

Evaluation

Numeric 0-5.