Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2017–2018
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3841 Elintarvikkeiden sekundäärimetaboliitit, osa II 3 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Syventävät opinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelija hallitsee kasviperäisten elintarvikkeiden väriin vaikuttavien sekundaarimetaboliittien esiintymisen, bioaktiivisuudet sekä fysikaalis-kemialliset ja analyyttiset ominaisuudet.

Vastaava opettaja

Maaria Kortesniemi

Opetus

30.10.2017 – 18.12.2017
Luento-opetus 34 t
Maanantaisin
Ma 30.10.2017 - 27.11.2017 viikoittain klo 10-12, Elintarvikekemian käsikirjasto, Arcanum 2.krs
Ma 11.12.2017 klo 10-12, Elintarvikekemian käsikirjasto, Arcanum 2.krs
Ma 18.12.2017 klo 10-12, Arc2, Arcanum 2. krs
Keskiviikkoisin
Ke 1.11.2017 - 29.11.2017 viikoittain klo 10-12, Elintarvikekemian käsikirjasto, Arcanum 2.krs
Ke 13.12.2017 klo 10-12, Elintarvikekemian käsikirjasto, Arcanum 2.krs
Perjantaisin
Pe 3.11.2017 - 15.12.2017 viikoittain klo 10-12, Elintarvikekemian käsikirjasto, Arcanum 2.krs

Arviointi

Numerolla 0-5.