Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2017–2018
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
EKEH1177 Elintarvikekehityksen perusteet 2 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Perusopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekehitys
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelija saa yleiskuvan elintarvikekehityksestä tieteenalana. Opiskelija tutustuu elintarvikkeissa esiintyviin kemiallisiin yhdisteisiin sekä tyypillisimpiin elintarvikeprosesseihin.

Vastaava opettaja

Kaisa Linderborg

Opetus

14.9.2017 – 12.10.2017
Luento-opetus 24 t
Keskiviikkoisin
Ke 20.9.2017 - 27.9.2017 viikoittain klo 14-16, Arc A250 Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. krs
Torstaisin
To 14.9.2017 - 12.10.2017 viikoittain klo 12-14, Arc A250 Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. krs, Poikkeus; 5.10. Arc2, Arcanum 2.krs
Perjantaisin
Pe 22.9.2017 - 29.9.2017 viikoittain klo 8-10, Arc A250 Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. krs
Yritysvierailut
Ke 4.10.2017 klo 14-16
Ke 11.10.2017 klo 14-16

Arviointi

Numerolla 0-5.