Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2017–2018
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
BKEM5171 Elintarvikkeiden koostumus ja analytiikka - käytäntö 5 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Biokemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa esimerkkien avulla havainnollistaa elintarvikkeiden yhdisteiden vaikutusta elintarvikkeen ominaisuuksiin sekä reaktioihin, joita tapahtuu esimerkiksi elimistössä tai prosessoinnissa. Laboratoriotöiden avulla opiskelija tutustuu elintarvikeanalytiikan merkitykseen elintarvikkeiden turvallisuudelle, autenttisuudelle ja kehitykselle. Hän oppii hallitsemaan edustavan näytteenoton ja saa kokemusta kromatografisista tekniikoista ja aistittavan laadun arvioinnista. Opiskelija pystyy projektityöskentelyyn sekä yksin että ryhmässä hahmottaen kokonaisuuden, erottaen ydinaineksen ja halliten projektiin käytettävissä olevaa aikaa.

Yleiskuvaus

Opettajatuutoroitu Show and tell -posteriparityö elintarvikkeiden koostumuksesta sekä laborotorioharjoitustyöt.

Vastaava opettaja

Jukka-Pekka Suomela

Opetus

22.1.2018 – 2.3.2018

Arviointi

Numerolla 0-5.