Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2017–2018
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
EKEH1179 Elintarvikkeiden laatutekijät 2 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekehitys
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää elintarvikkeiden laadun muodostuvan erilaisista laatutekijöistä, ja hän osaa selittää, miten erilaiset laatutekijät vaikuttavat yhteisön ja yksittäisten kuluttajien terveyteen, ostopäätöksiin sekä kansallisiin ja globaaleihin elintarvikemarkkinoihin.

Yleiskuvaus

Elintarvikkeiden ravitsemukselliset, aistittavat, kemialliset sekä ympäristöön ja eettiseen toimintaan liittyvät laatutekijät.

Vastaava opettaja

Kaisa Linderborg

Opetus

5.3.2018 – 10.4.2018
Luento-opetus 28 t
Maanantaisin
Ma 5.3.2018 - 26.3.2018 viikoittain klo 10-12, Arc A250, Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. krs
Ma 9.4.2018 klo 10-12, Arc A250, Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. krs
Tiistaisin
Ti 6.3.2018 - 27.3.2018 viikoittain klo 12-14, Arc A250, Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. krs
Ti 10.4.2018 klo 12-14, Arc A250, Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. krs
Torstaisin
To 8.3.2018 - 22.3.2018 viikoittain klo 8-10, Arc A250, Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. krs
To 5.4.2018 klo 8-10, Arc A250, Kurssityökirjoitustila, Arcanum 2. krs

Arviointi

Numerolla 0-5.