Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2013–2014
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
KUHI1220 S3. Erikoistumisopintoja 5–10 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Syventävät opinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Kulttuurihistoria
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos

Yleiskuvaus

Tavoitteet: Opiskelija perehtyy johonkin kulttuurihistorian osa-alueeseen ja syventää kulttuurihistoriallista tietämystään.
Sisältö: sovitaan erikseen
Lisätietoja: Työskentelytapana on ulkomaisissa Suomen instituuteissa tai oppiaineen piirissä kotimaassa toteutettu temaattisesti rajattu kurssi. Jakso voidaan suorittaa myös erillisenä tai osana teemaseminaareja. Erikoistumisopinnot on myös mahdollista tehdä joko osittain tai kokonaan ennalta sovitulla, työharjoitteluun liittyvällä tutkielmalla. Tällöin työskentelyn tulee jollain tavalla kytkeytyä teemaltaan kulttuurihistorian opintoihin ja mieluusti myös opiskelijan omaan pro gradu -tutkielmaan. Erityisesti tutkielmassa tulee kiinnittää huomiota suoritetun työharjoittelun ja kulttuurihistorian suhteeseen. Tutkielmasta ja korvaavuudesta on aina neuvoteltava etukäteen gradua ohjaavan professorin kanssa.

Vaadittavat opintosuoritukset: Harjoittelua koskeva tutkielma / essee tai kirjallinen tentti.

Vastaavat opettajat

Marjo Kaartinen
marjo.kaartinen[ät]utu.fi
Hannu Salmi
hansalmi[ät]utu.fi