Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2014–2015
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD1013 Elintarviketieteiden perusteet 2 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Perusopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelija saa yleiskuvan elintarviketieteiden eri osa-alueista, elintarvikekemiasta ja elintarvikekehityksestä, sekä niiden liittymisestä muihin tieteisiin. Opiskelija tutustuu elintarvikkeissa esiintyviin tärkeimpiin kemiallisiin yhdisteisiin ja ymmärtää niiden merkityksen ihmiselle

Vastaava opettaja

Kaisa Linderborg

Opetus

16.9.2014 – 15.10.2014
Luento-opetus 28 t
Ti 16.9.2014 - 14.10.2014 viikoittain klo 12-14, Arc1
Ke 17.9.2014 - 15.10.2014 viikoittain klo 14-16, Arc1, Poikkeus: 24.9. Cal1
Pe 19.9.2014 - 10.10.2014 viikoittain klo 8-10, Arc1

Arviointi

Numerolla 0-5.