Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2014–2015
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3630 Aistittavan laadun tutkimusmenetelmät 4 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Tietämys elintarvikkeiden aistittavien ominaisuuksien - ulkonäön, rakenteen, hajun ja maun analysoinnista ja perusvalmiudet analyysin toteuttamisesta arviointiraadin avulla ja tulosten käsittelystä sekä teoriassa että käytännössä.

Vastaava opettaja

Oskar Laaksonen

Opetus

28.10.2014 – 18.11.2014
Luento-opetus 20 t
Ti 28.10.2014 - 18.11.2014 viikoittain klo 10-12, Arc3
Ke 29.10.2014 - 12.11.2014 viikoittain klo 12-14, Arc3
To 30.10.2014 - 13.11.2014 viikoittain klo 10-12, Arc3
Harjoitukset 24 t

Arviointi

Numerolla 0-5.

Lisätiedot

Kurssiavaimen Moodlen kurssialueelle (FOOD3630 syksy2014) saa etukäteen Oskar Laaksoselta tai ensimmäisellä luennolla. Ensimmäisellä luennolla (28.10.2014 klo 10.15 Arc3) sovitaan harjoitustöiden ajankohdat. Jos et pääse ensimmäiselle luennolle, mutta haluat kurssille, ilmoita siitä opettajalle.