Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2014–2015
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3833 Kromatografian sovelluksia elintarvikekemiassa 4 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelija hallitsee näytteiden esikäsittelyn ja kromatografiset tekniikat sekä pystyy soveltamaan niitä käytännön tutkimuksissa. Opiskelija osaa käsitellä, analysoida ja raportoida saadut tulokset tieteellisten käytänteiden mukaisesti.

Vastaava opettaja

Elintarvikekemian yliopisto-opettaja

Opetus

27.10.2014 – 19.12.2014

Arviointi

Numerolla 0-5.

Lisätiedot

Kurssi alkaa yhteisellä aloitusluennolla ma 27.10.2014 klo 14.15 elintarvikekemian käsikirjastossa.
Kurssille ilmoittaudutaan rekisteröitymällä Moodle-ryhmään FOOD3833 Kromatografian sovelluksia elintarvikekemiassa 2014.