Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2014–2015
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOLK1071 KULTTURIALAN TYÖELÄMÄTAIDOT 5 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Folkloristiikka
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos

Yleiskuvaus

Maanantaisin ja perjantaisin 27.10.–12.12. klo 10–12 Salonki V108, Artium 1. krs  

Suoritustavat: 26 h seminaari (luentoja, vierailuja), itsenäinen työskentely, ja tieteellinen ja/tai populaarin kirjoittamisen työpajatapaamiset. Opetuksen ajankohta on 2. ja 3. periodi niin, että seminaari on toisella periodilla ja työpajatapaamiset kolmannella. Kulttuurialan työelämätaitojen työpajan voi korvata suorittamalla 2 op kokonaisuuden "Kirjoittajan avaruus" -luentosarjasta (luennot ja luentopoäiväkirja). Ks. https://nettiopsu.utu.fi/opas/opetusohjelma/marjapuuro.htm?id=6526  tai Luovan kirjoittamisen "Johdatus kirjoittamiseen" -kurssilla, 5 op.

Vastaava opettaja

Ph.D. Kirsi Hänninen

Opetus

27.10.2014 –

Arviointi

Hyväksytty/hylätty.

Lisätiedot

Opintojakson suorittaminen kurssimuotoisena on pakollinen pääaineopiskelijoille. Sivuaineopiskelijat sopivat suorituksesta vastaavan opettajan kanssa. Opintojakso toteutetaan yhteistyössä uskontotieteen oppiaineen sekä Turun Akateemisen Rekrytointipalvelujen kanssa.