Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
METU0195 A2.j Harjoittelu 5 op
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Mediatutkimus
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos

Yleiskuvaus

Harjoittelu suoritetaan n. 2 - 3 kuukauden mittaisena työpaikkaharjoitteluna esimerkiksi opetus-, tutkimus-, toimitus-, tiedotus- tai muissa soveltuvissa media-, viestintä- tai kulttuurialan työtehtävissä.  Harjoittelupaikka tulee hyväksyttää ennen harjoittelun aloittamista vastaavalla opettajalla. Suorituksen hyväksymisen edellytyksenä on, että työpaikan edellytykset täyttyvät ja että harjoittelijalle annetaan harjoittelun päätyttyä työtodistus. Harjoittelija laatii harjoittelujakson jälkeen harjoitteluraportin oppiaineen moodlesivuilta löytyvän ohjeistuksen mukaisesti. Kurssiavaimen saa vastaavalta opettajalta. Kaikki harjoitteluraportit myös tallennetaan oppiaineen moodleen. Harjoittelun opintopisteet kirjataan opintorekisteriin, kun työtodistus ja harjoitteluraportti on toimitettu vastaavalle opettajalle.

Ei vaihtoehtoista suoritustapaa.

Ilmoittautuminen

Harjoittelupaikka tulee hyväksyttää ennen harjoittelun aloittamista vastaavalla opettajalla.

Vastaava opettaja

Jukka-Pekka Puro
jppuro[ät]utu.fi

Opetus

Ryhmätyöskentely
Moodle