Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
KUHI0289 A4.15. Kulttuurin kentälle - työharjoittelu 5 op
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Kulttuurihistoria
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos

Yleiskuvaus

Jakson tavoitteena on oppia hahmottamaan omaa osaamista suhteessa työelämään ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen. Jakso suoritetaan työharjoitteluna, joka voi tapahtua niin kotimaassa kuin ulkomailla (kulttuuriala, viestintäala, arkistot, museot jne.). Opiskelijan on omatoimisesti ja aktiivisesti haettava sopivaa harjoittelupaikkaa. Harjoittelun suositeltu pituus on 3 kk. Harjoittelun voi tehdä palkattomana tai palkallisena, jolloin voit hyödyntää myös tiedekunnan harjoittelutukea. Harjoittelun korvaamisesta on hyvä sopia etukäteen tutkijatohtorin kanssa. Jakso suoritetaan kirjoittamalla 6-8 sivun harjoitteluraportti. Lisätietoja löydät tiedekunnan ja oppiaineen nettisivuilta.
(https://intranet.utu.fi/fi/yksikot/hum/yksikot/hkt/oppiaineet/historia/historia/opiskelu/opiskeluohjeita/Sivut/harjoittelu.aspx)

Vastaava opettaja

Paavo Oinonen
paavo.oinonen[ät]utu.fi

Arviointi

Hyväksytty/hylätty.