Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
SUPU2025 A5/S5/M3b Tutkimusseminaari 5 op
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Sukupuolentutkimus
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos

Yleiskuvaus

Aika: I–IV periodit, tiistaisin klo 14–16, alk. 15.9.2015
Paikka: Sirkkala, seminaarihuone E123
Opettaja: Marianne Liljeström
Sisältö: lukuvuoden kestävässä seminaarissa keskitytään tiedon tuottamisen tapoihin ja menetelmiin sekä harjoitellaan kriittistä tekstien lukemista ja kommentointia. Seminaari voi tarvittaessa tukea myös pääaineen tutkielmatyötä.
Suoritustapa: aktiivinen osallistuminen istuntoihin ja kirjalliset harjoitustyöt. HUOM! Seminaari kestää koko lukuvuoden.
Arvostelu: hyväksytty/hylätty
Ilmoittautuminen: ennen seminaarin alkua opiskelijan on laadittava korkeintaan liuskan mittainen, vapaamuotoinen abstrakti opinnäytetyönsä aiheesta ja näkökulmasta. Abstraktissa on perusteltava, miksi kyseinen tutkimus tarvitsee feministisen tutkimuksen käsitteistöä. Abstraktiin tulee liittää tiedot opintojen vaiheesta niin pääaineessa kuin sukupuolentutkimuksessakin sekä opiskelijanumero ja sähköpostiosoite/puhelinnumero. Abstrakti jätetään oppiaineen toimistoon pe 10.9.2015 klo 16 mennessä. Opiskelijalle ilmoitetaan seminaariin hyväksymisestä sähköpostitse.

Vastaava opettaja

Liljeström Marianne

Opetus

15.9.2015 – 10.5.2016