Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
J4 Pääainetta tukevat jatko-opinnot 60 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Jatko-opinnot
Filosofian tohtorin tutkinto
Yleinen historia
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelijalla on tutkimuksen teossa tarpeellista tietopohjaa ja hän osaa kehittää tutkimusaiheeseensa liittyvää asiantuntemusta hankkimalla historiantutkimuksen ja muiden tieteenalojen erityistaitoja.

Yleiskuvaus

Sisältö: Nämä opinnot koostuvat pääaineen opinnoista, tutkimustyön kannalta relevantin sivuaineen opinnoista tai muista tieteellistä asiantuntijuutta kehittävistä opinnoista. Pääaineen opinnoiksi käyvät kohdassa J3 mainitut suoritukset. Sivuaineopinnot ovat pääsääntöisesti syventäviä opintoja tai aineopintoja. Opintoihin voidaan myös sisällyttää yliopistopedagogisia tai projektinhallintataitoja kehittäviä opintoja. Opintojen sisällöstä sovitaan oppiaineen vastuuopettajan kanssa.

Vastaava opettaja

Taina Syrjämaa
taisyr[ät]utu.fi

Opetus

Luento-opetus
Seminaari

Arviointi

Hyväksytty/hylätty.

Lisätiedot

Suoritustavoista sovitaan vastuuopettajan kanssa.