Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
POLH2099 A4 Työelämään orientoituminen 5 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Poliittinen historia
Filosofian, poliittisen historian ja valtio-opin laitos

Yleiskuvaus

Tavoitteena on, että opiskelija saa kosketuksen työelämään joko erilaisten ammattiin orientoivien kurssien (projektinhallinta-, työelämävalmiuskurssi tms.) tai työharjoittelun perusteella jo opintojen keskivaiheilla. Tällöin hän voi suunnata opintojaan ja uraansa työelämän vaatimusten ohjaamaan suuntaan.

Opintojakson voi suorittaa myös toimimalla P4 Suomalaisten maailmat -monimuotokurssin opintoryhmän ohjaajana. Tehtävään annetaan koulutus.

Koska tämä orientoituminen (toisin kuin kohta S1) on VAPAAEHTOINEN, voi opiskelija suorittaa tässä kohdassa tarvittavat 5 op vaihtoehtoisesti tekemällä esim. ylimääräisiä erikoistumisopintoja kohdasta A3 tai aineopintoihin hyväksi luettavia erikoisluentosarjoja.

Oppiaineen kotisivut

Vastaava opettaja

Tiina Lintunen
tiwiro[ät]utu.fi