Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
GMAA4826 Suokurssi 2 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Syventävät opinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Geologian tutkinto-ohjelma (FM)
Maaperägeologia
Maantieteen ja geologian laitos

Yleiskuvaus

Maantieteen ja geologian osastojen yhteinen suokurssi

7.-11.9.2015 Hyytiälän metsäasemalla

Kurssi sisältää teoriaopetusta aamupäivisin ja iltapäivällä retkeillään lähisoilla. Kurssilla tutustutaan monipuolisesti mm. soiden syntyyn, kasvillisuuteen, luokitteluun ja turvetutkimuksiin. Kurssi sopii hyvin esim. 3-6. vuoden opiskelijoille.

Mukaan mahtuu yhteiskuljetuksella 16 opiskelijaa (8+8). Mikäli halukkaita on enemmän voidaan kurssille ottaa enintään  4-5 muuta opiskelijaa, jos heillä on oma auto käytössä.

Kurssin kulut: Täysihoito metsäasemalla perustutkinto-opiskelijoilla on 100 € + 50€ matkakuluihin (kerätään käteisellä lähtöpäivänä)

Ilmoittautuminen huhtikuun loppuun mennessä. Mikäli kurssille on enemmän halukkaita kuin paikkoja tehdään karsinta opintomenestyksen perusteella.

Lisätietoja Timo Saarinen (tijusa@utu.fi) tai Eila Varjo (eila.varjo@utu.fi)