Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
KIVE0010 Venäjän kieli: Alkeiskurssi I 4 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Kieli- ja viestintäopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Kieli- ja viestintäopintojen keskus/venäjä
Kieli- ja viestintäopintojen keskus
Taitotaso A1

Ilmoittautuminen

Ryhmät A ja B:
Opiskelupaikkoja on molemmissa ryhmissä 42: Nettiopsu-ilmoittautumisessa on 35 ja listailmoittautumisessa 7 opiskelupaikkaa per ryhmä.

Nettiopsu-ilmoittautuminen: ti 25.8 klo 9.00 - 11.00. Netti-ilmoittautumisajan päätyttyä voit käydä tarkistamassa Nettiopsusta oletko mahtunut kurssille.

Listailmoittautuminen: to 27.8. klo 8.30 lista tulee Juslenian kielistudiokäytävän ilmoitustaululle (Henrikinkatu 2, eteisaulan taso), ja 7 opiskelijaa per ryhmä ilmoittautumisjärjestyksessä otetaan kurssille. Kukin ilmoittautuja saa kirjoittaa vain yhden nimen listaan. Tarvittaessa nimen voi kirjoittaa joku muukin kuin kurssille pyrkivä, mutta myös tällöin on luvallista kirjoittaa vain yksi nimi. Klo 8.30 tulee kurssille ilmoittautujan (tai hänen edustajansa) olla paikalla.

Vastaava opettaja

Birgitta Tjurin-Muranen
btjurin[ät]utu.fi

Opintojakson kotisivu

Opetus

Ryhmäopetus 46 t
Ryhmä A
Ke 2.9.2015 - 25.11.2015 viikoittain klo 10.15-11.45, Kielistudio Knalli, LT-talo I, (ei opetusta ke 14.10.)
Ma 7.9.2015 - 23.11.2015 viikoittain klo 10.30-12.00, Kielistudio Knalli, LT-talo I
Ryhmä B
To 3.9.2015 - 26.11.2015 viikoittain klo 10.15-11.45, Kielistudio Knalli, LT-talo I, (ei opetusta to 15.10.)
Ti 8.9.2015 - 24.11.2015 viikoittain klo 8.30-10.00, Kielistudio Knalli, LT-talo I
Itsenäinen työskentely 46 t

Oppimateriaalit

Alestalo Marjatta, Kafe Piter 1, venäjää taitotasolle A1 sekä opettajan laatima maksullinen Venäjän alkeiskurssi I -opintomoniste.

Oppikirjaa myydään mm. Hämeenkadun Kansallisessa kirjakaupassa (muista näyttää opiskelijakorttisi ja kertoa opiskelevasi TY:n kielikeskuksessa, niin saat 16 %:n opiskelija-alennuksen) ja opintomonistetta Turun yliopiston UTUshopissa (opintomoniste maksetaan verkossa UTUshopissa ja noutopiste on yliopiston päärakennuksen Info-piste.  Info-pisteessä sitä ei siis voi maksaa): https://utushop.utu.fi/c/24-opintomonisteet/

Kurssilla on käytössä Moodle-oppimisalusta (https://moodle2.utu.fi/course/view.php?id=7531), johon saat kurssiavaimen ensimmäisellä oppitunnilla tai opintomonisteen sisäkannesta; käytä utu-sähköpostiosoitetta.

Lisätiedot

HUOM! Ilmoittautumisen lisäohjeita:

Aiempina vuosina alkeiskurssit ovat tulleet hyvin nopeasti täyteen, joten kannattaa todennäköisesti tänäkin vuonna olla ilmoittautumassa hyvissä ajoin. Samoin kannattaa laittaa nimi ilmoittautumislistaan, vaikka ryhmä olisikin jo täynnä, sillä yleensä kurssille tulee peruutuksia. Jos kaikki halukkaat eivät mahdu kurssille, laaditaan to 27.8. listailmoittautumisen yhteydessä Juslenian ilmoitustaululle kurssin pääasiallinen varalista, jonka mukaan opettaja ilmoittaa sähköpostitse mahdollisesti vapautuvista paikoista. Listailmoittautumisen yhteydessä laaditulta varalistalta mahdollisesti kurssille kutsuttujen opiskelijoiden jälkeen opettaja ilmoittaa vapautuvista paikoista seuraavaksi NettiOpsun varalistalaisille. Jos sinut on NettiOpsun kautta hyväksytty kurssille, sinun ei tarvitse tulla paikalle to 27.8. Jos puolestaan olet saanut NettiOpsun kautta opiskelupaikan alkeiskurssilta, mutta haluaisitkin vaihtaa ryhmää, tule listailmoittautumiseen paikalle kyselemään, haluaisiko joku mahdollisesti vaihtaa kanssasi ryhmää.

Opiskelupaikka varmistetaan olemalla läsnä ensimmäisellä oppitunnilla, muutoin menettää paikkansa (mahdollinen poissaolo ilmoitetaan opettajalle kirjallisesti ennen opetuksen alkua). Jos joudut jostain syystä perumaan saamasi opiskelupaikan, ilmoita siitä mahdollisimman pian opettajalle, niin että kurssille voidaan kutsua opiskelija jonotuslistalta. Mahdollisista perutuspaikoista opettaja ilmoittaa sähköpostitse. Vastaa ystävällisesti tällaiseen viestiin mahdollisimman pian (vuorokauden kuluessa), ja jos et voikaan ottaa opiskelupaikkaa vastaan, voidaan tällöin seuraava jonossa oleva kutsua kurssille.