Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
KIVE0017 Venäjän kielenkäytön kurssi 4 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
venäjä
Tyyppi
Kieli- ja viestintäopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Kieli- ja viestintäopintojen keskus/venäjä
Kieli- ja viestintäopintojen keskus
Taitotaso B1

Yleiskuvaus

Kurssilla keskitytään käyttämään kieltä suullisesti ja kirjallisesti. Kurssin käyttökielenä on pääasiassa venäjä ja opetuksessa on mukana venäläisiä apuopettajia. Opiskelijat tekevät kurssin aikana omia alustuksia ja esitelmiä sekä muita suullisia ja kirjallisia töitä. Aihepiirit liittyvät pääosin venäläiseen maantuntemukseen ja kulttuuriin.

Kielenkäytön kurssille osallistuville on erittäin suositeltavaa osallistua myös elokuussa 17.8. - 28.8.2015 järjestettävälle venäjän rakenteiden intensiiviselle kertauskurssille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen NettiOpsussa ti 25.8. klo 13.30 - to 27.8. klo 11.00. Kurssille valitaan 20 opiskelijaa. Jos kaikki halukkaat eivät mahdu kurssille, etusijan saavat kielikeskuksessa kl. 2015 jatkokurssi II:n suorittaneet opiskelijat ilmoittautumisjärjestyksessä. Vaikka ilmoittautuessasi ryhmä olisikin jo täynnä, kannattaa laittaa nimi ilmoittautumislistaan, sillä yleensä kurssille tulee peruutuksia.

Vastaava opettaja

Birgitta Tjurin-Muranen
btjurin[ät]utu.fi

Opintojakson kotisivu

Opetus

Ryhmäopetus 46 t
Syksyn 2015 opetus
Ke 2.9.2015 - 18.11.2015 viikoittain klo 12.30-14.00, Huone 377, Juslenia, vasen siipi, 3. krs, (ei opetusta ke 14.10.)
Ma 7.9.2015 - 23.11.2015 viikoittain klo 8.30-10.00, Huone 377, Juslenia, vasen siipi, 3. krs
Itsenäinen työskentely 46 t

Oppimateriaalit

Opettajan laatima maksullinen Venäjän kielenkäytön kurssi -opintomoniste, jota myydään Turun yliopiston UTUshopissa (opintomoniste maksetaan verkossa UTUshopissa ja noutopiste on yliopiston päärakennuksessa Info-piste.  Info-pisteessä sitä ei siis voi maksaa): https://utushop.utu.fi/c/24-opintomonisteet/

Kurssilla on käytössä Moodle-oppimisalusta (https://moodle2.utu.fi/course/view.php?id=7533), johon saat kurssiavaimen ensimmäisellä oppitunnilla tai opintomonisteen sisäkannesta; käytä utu-sähköpostiosoitetta.

Lisätiedot

Ilmoittautumisen lisäohjeita:

Ilmoittautumisajan päätyttyä voit tarkistaa NettiOpsusta, oletko mahtunut kurssille. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla tulee olla paikalla, muutoin menettää opiskelupaikkansa (ilmoita mahd. poissaolosta opettajalle kirjallisesti ennen opetuksen alkua). Jos joudut jostain syystä perumaan saamasi opiskelupaikan, ilmoita siitä mahdollisimman pian opettajalle, niin kurssille voidaan kutsua opiskelija mahdolliselta jonotuslistalta.

Jos kurssilla on tilaa, ovat myös ulkomaalaiset vaihto-opiskelijat tervetulleita kurssille. If there are enough places for everyone, also exchange students are very welcome to the course.