Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
KIRU2720/KIRU2740 Ruotsin kieli: Kasvatustieteiden tiedekunta, kirjallinen ja suullinen taito. Näyttökoe 3 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
ruotsi
Tyyppi
Kieli- ja viestintäopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Kieli- ja viestintäopintojen keskus/ruotsi
Kieli- ja viestintäopintojen keskus
Taitotaso B1-B2

Yleiskuvaus

Näyttökokeen tarkoitus

Kokeen hyväksytty suorittaminen vapauttaa toisen kotimaisen kielen kurssista (3 op).  Koe on kaksiosainen ja siinä testataan sekä kirjallinen että suullinen taito. Saadakseen vapautuksen kurssista tulee opiskelijan selviytyä hyväksyttävästi sekä kirjallisesta että suullisesta kokeesta. Näyttökokeeseen saa osallistua vain kerran.

Näyttökokeen aika ja paikka

Kirjallinen koe

OKL, Turun yksikkö

  • kevätlukukauden 2016 loppupuolella. Aika ja paikka on merkitty ensimmäisen vuosikurssin lukujärjestyksiin. Aika ja paikka ilmoitetaan myös kevätlukukaudella kuukautta ennen koetta opettajankoulutuslaitoksen ilmoitustaululla I vuosikurssin kohdalla.


OKL, Rauman yksikkö

  • kevätlukukauden 2016 loppupuolella. Aika ja paikka on merkitty niiden vuosikurssien (LT1, KS1, LOK2) lukujärjestyksiin, joille koe ensisijaisesti on tarkoitettu. Aika ja paikka ilmoitetaan myös kevätlukukaudella kuukautta ennen koetta päärakennuksen pikailmoitustaululla.

KTL, Turku

  • näyttökoe järjestetään perjantaina 20.11.2015 klo 12.00 - 14.00, sh. 358, Educarium.

Suullinen koe

Suullisen kokeen ajasta ja paikasta sovitaan opettajan kanssa ja se on tarkoitettu vain kirjallisessa kokeessa hyväksytyille.

Ilmoittautuminen

Näyttökokeen kirjalliseen osioon ilmoittaudutaan seuraavasti:

OKL, Turun yksikkö: Ilmoittautumislista tulee opettajankoulutuslaitoksen ilmoitustaululle I vuosikurssin kohdalle kuukautta ennen koetta. Vaihtoehtoisesti voi ilmoittautua sähköpostitse suoraan opettajalle (outleh[at]utu.fi).

OKL, Rauman yksikkö: Ilmoittautumislista tulee päärakennuksen pikailmoitustaululle kuukautta ennen koetta. Vaihtoehtoisesti voi ilmoittautua sähköpostitse suoraan opettajalle (outleh[at]utu.fi).

Ilmoittautuminen päättyy koetta edeltävänä päivänä klo 12.00.

-------

KTL, Turku: Ilmoittautuminen näyttökokeeseen NettiOpsussa ajalla 6.11.2015 klo 16.00 - ma 16.11.2015 klo 23.59.

Vastaavat opettajat

Outimaija Lehtinen (OKL)
outi.maija.lehtinen[ät]utu.fi
Karoliina Pöyri (KTL)
kapoyr[ät]utu.fi