Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
KIRU2422/KIRU2442 Ruotsin kielen integroitu kurssi: Lääketieteellinen tiedekunta, hoitotiede 3 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
ruotsi
Tyyppi
Kieli- ja viestintäopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Kieli- ja viestintäopintojen keskus/ruotsi
Kieli- ja viestintäopintojen keskus
Taitotaso B1-B2

Yleiskuvaus

Ruotsin kielen taito osoitetaan opintojaksoa (3 op) käymättä näyttökokeessa, jossa testataan sekä kirjallinen että suullinen taito. Kirjallisessa näyttökokeessa hyväksytyt suorittavat tämän jälkeen myös suullisen näyttökokeen, jonka ajankohta sovitaan opettajan kanssa erikseen. Näyttökokeen kirjallisessa osiossa hylätyn arvosanan saaneet opiskelijat suorittavat myöhemmin ruotsin kielen opintojakson (kirjallinen ja suullinen taito) erillisen ohjeistuksen mukaan esimerkiksi avoimessa yliopistossa.

Näyttökoe koskee vain niitä hoitotieteen opiskelijoita, jotka eivät ole osoittaneet asetuksen mukaista ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa osana aiempaa korkeakoulututkintoaan.

Näyttökokeeseen saa osallistua vain kerran.

Näyttökokeen aika ja paikka

Kirjallinen koe

Kirjallinen näyttökoe järjestetään tiistaina 8.9.2015 klo 13.30-15.30, paikka lh 227 (Sanitas).

Suullinen koe

Suullinen koe on tarkoitettu vain kirjallisessa kokeessa hyväksytyille. Kokeen ajasta ja paikasta sovitaan erikseen opettajan kanssa.

Vastaava opettaja

Annmari Sahlstein
annsah[ät]utu.fi