Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2014–2015
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
Historia

Periodit

Historian oppiaineryhmä muodostuu kulttuurihistorian, Suomen historian ja yleisen historian oppiaineista, joilla on yhteiset perusopinnot ja kullakin omat aine- ja syventävät opinnot. Kulttuurihistorialla on lisäksi myös omat perusopinnot, jotka oikeuttavat suorittamaan vain kulttuurihistorian aine- ja syventävät opinnot. Historia-aineiden opiskelu tarjoaa opiskelijalle runsaasti vaihtoehtoja ja valinnan vapautta. Jo perusopinnot sisältävät pakollisten osien lisäksi vaihtoehtoisia opintoja. Varsinkin aineopinnoissa ja syventävissä opinnoissa opiskelija valitsee opiskeltavia sisältöjä paljolti oman kiinnostuksensa mukaisesti. Halutessaan opiskelija voi suunnitella opintojensa sisältöä siten, että suoritetut jaksot muodostavat yhtenäisen temaattisen kokonaisuuden.

Opetus syyslukukaudella 2014

Periodi

P4. Historian taito

HIST0015 P4. Historian taito 4 op

Opetus kevätlukukaudella 2015

Periodi

Vieraalla kielellä annettava opetus

Identities in European History 4–5 op (Opetuskieli: englanti)