Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
III VALINNAISIA OPINTOJA, 18 op

Osaamistavoitteet

Jakson suoritettuaan opiskelija on vahvistanut kieliasiantuntijuuttaan. Hänellä on monipuolinen ja syvällinen venäjän kielen ja venäläisen kulttuurin tuntemus valitsemiltaan osa-alueilta.

Sisältö

Opiskelija voi valita jaksot venäjän kielen ja venäläisen kulttuurin alueelta tulevaa ammattiaan tai omaa henkilökohtaista kiinnostustaan vastaaviksi ja pääaineopiskelija pro gradu -prosessia tukeviksi. Minimilaajuus 18 op. Valinnaisiin opintoihin voi myös sijoittaa 6 op sukukieltä.

Lisätiedot

Jaksot suoritetaan vähintään 3 opintopisteen laajuisina paketteina; lisäohjeita ja suosituksia kirjallisuudesta oppiaineen kotisivuilla; syventävien valinnaisiin voi myös sijoittaa projektiharjoittelun (0-5 op), josta kirjoitetaan raportti.
Opetuksesta ilmoitetaan lukukausien alussa.
Koodi: VEKI0881-0883, 0897-0904

Kuuluu kokonaisuuksiin

Kieli- ja käännöstieteiden laitos
avaa kaikki

III VALINNAISIA OPINTOJA

Kieli- ja käännöstieteiden laitos
Espanja, espanjan kieli
Espanja, espanjan kääntäminen