Opinto-oppaat

Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
S3. Vapaita opintoja III osakokonaisuus, 14 op

Osaamistavoitteet

fonetiikan tutkimusalan syvällinen tunteminen

Sisältö

syvällinen perehtyminen fonetiikan tutkimukseen

Lisätiedot

Osakokonaisuus voi koostua syventävien opintojen kirjatenteistä/esseistä 1-4, lukupiireistä, joista yksi on pakollinen (lukupiiriä järjestetään myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina kaikissa neljässä periodissa), S2.m. Tutkimusprojektikurssista (kurssin laajuudesta ja sisällöstä tulee neuvotella lehtorin ja tohtorikoulutettavan kanssa) ja/tai ylimääräisestä S1. -kurssista, Pro gradu- tai sivuaineen tutkielman kannalta keskeisen kirjallisuuden tenttiminen on suositeltavaa. Lisäksi on mahdollista suorittaa yksi tai useampi seuraavista kursseista: logopedian P2.1. Lapsen kielen kehitys ja A1.1.4. Kaksi- ja monikielisyys. Logopedian kursseille voi osallistua 5 fonetiikan opiskelijaa (pää- tai sivuaine). Valinta tapahtuu aiempien opintosuoritusten perusteella. Ks. tarkemmat ohjeet kohdasta Fonetiikka, FM, Sisältö.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Kieli- ja käännöstieteiden laitos
Kieli- ja käännöstieteiden laitos
avaa kaikki
Kieli- ja käännöstieteiden laitos
Espanja, espanjan kieli
Espanja, espanjan kääntäminen