Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
SOSP9008 SOSIAALIGERONTOLOGIA, ei opetusta lukuvuonna 2013-2014, 25 op

Osaamistavoitteet

Opintokokonaisuuden yhteydessä perehdytään ikääntymisen problematiikkaan yhteiskunnan, yhteisöjen ja yksilön tasolla. Tällöin tarkastellaan mm. ikääntymiseen liittyviä sosiaaligerontologisia teorioita, selitysmalleja, palvelupoliittisia ja strategisia linjauksia sekä yhteiskunnan ikääntyvään väestöön suuntaamia toimenpiteitä. Myös ikääntyneiden arkipäivän kulttuuri ja ikääntymiseen kohdistuva tutkimus ovat mukana opintokokonaisuudessa.

Sisältö

Opiskelu suoritetaan luentojen, seminaari-, ryhmä- ja virtuaalityöskentelyn, kirjallisuuden sekä vierailujen muodossa. Luennoilla tulee vierailemaan sekä kotimaisia että ulkomaisia asiantuntijoita.

Arviointi

Numerolla 0-5.

Lisätiedot

Opintokokonaisuus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ikääntymiseen liittyvistä kysymyksistä laaja-alaisesti ja monitieteisesti. Se antaa valmiuksia mm. aihepiiriin liittyviin asiantuntija-, projekti-, suunnittelu- ja tutkimustehtäviin.

Tiedustelut: Tiedekunnan opintopäällikkö

avaa kaikki

SOSIAALIGERONTOLOGIA, ei opetusta lukuvuonna 2013-2014

SOSP2874 4. VANHUSTUTKIMUS, 7 op
Sosiaalitieteiden laitos
Opintokokonaisuudet
Sosiaalitieteiden laitoksen yhteiset opinnot