Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
P4. Optiot: Kreikka

Lisätiedot

Optioilla korvataan latinalaisen filologian kanssa päällekkäisiä opintoja perusopinnoissa. Korvaavan suorituksen voi saada myös esim. vierailuluentoja seuraamalla: Kieli- ja käännöstieteiden laitoksen sivuilta löytyy osallistumispassi ja sen ohjeistus (http://www.hum.utu.fi/laitokset/kkl/opetus/). Passin voi saada myös yliopisto-opettaja Minna Seppäseltä. Kreikkalaisessa filologiassa passin voi käyttää vain perusopintoihin ja vain yhden kerran. Passin laajuus on 2 op mutta se on mahdollista laajentaa 3 op:n suoritukseksi: laajentamisesta sovitaan yliopisto-opettajan kanssa. Suorituksiksi kelpaavista luennoista ilmoitetaan etukäteen kla-info -listalla: luentojen sopivuudesta voi kysyä yliopisto-opettajalta, joka myös hyväksyy suorituksen.
Vierailuluennon lisäksi osallistumispassimerkintään oikeuttaa esim. osallistuminen klassillisille kielille varattuun tiedonhaun koulutukseen kirjastolla (Volter & Nelli). Ensimmäisen vuoden opiskelijat saavat yhden merkinnän osallistumalla sekä syyslukukauden HOPS-tapahtumaan että kevätlukukauden henkilökohtaiseen ohjaukseen.
P4.1. Platonin eettinen ja poliittinen ajattelu
P4.2. Kirjan historia keskiajalla
P4.3. Antiikin historiankirjoitus
P4.4. Antiikin runoteoria

Kuuluu kokonaisuuksiin

Kieli- ja käännöstieteiden laitos
PERUSOPINNOT (Kreikkalainen filologia)
avaa kaikki
Kieli- ja käännöstieteiden laitos
Espanja, espanjan kieli
Espanja, espanjan kääntäminen