Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
A1.2. Tutkimusaloja, 10 op

Sisältö

Osan opintojaksoista voi korvata lukuvuoden aikana kotimaisessa kirjallisuudessa järjestettävillä tai taiteiden tutkimuksen aineryhmän ja laitoksen yhteisenä opetuksena pidettävillä luentosarjoilla, joista ilmoitetaan oppiaineen kotisivulla ja ilmoitustaululla. Myös monia virtuaaliopetuksena järjestettäviä kursseja voi hyödyntää erikoisalojen suorittamisessa. Tutkimusalat suositellaan tehtäväksi 2. ja 3. opiskeluvuonna, pääaineopinnoissa viimeistään proseminaaria käytäessä. Niistä 2 op voi korvata luentopassisuorituksella, jossa kannattaa hyödyntää varsinkin kansainvälistymistä tukevia, ulkomaisia vierailuluentoja kirjallisuudentutkimuksen alalta. Mahdollisuudesta suorittaa erikoisaloja esseinä neuvotellaan kustakin jaksosta vastaavan opettajan kanssa.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
A1. KIRJALLISUUDEN TEORIAA (Kotimainen kirjallisuus)
avaa kaikki
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
Opintokokonaisuudet
Nais- ja sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma
Historian, kultt.ja taiteiden tutk.laitoksen yht.