Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
S4. Historian työpaja, 0–5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija tunnistaa työelämän kannalta merkityksellisen osaamisensa ja tiedostaa oman vastuunsa asiantuntijuutensa kehittämisessä. Hän osaa soveltaa opinnoissaan saavuttamiaan taitoja ja valmiuksia työelämän vaatimuksiin. Hän osaa esittää ja dokumentoida osaamisensa.

Sisältö

Opiskelija voi halutessaan sisällyttää syventävien opintojen kokonaisuuteen historia-alan ammatillista erikoistumista tukevia työtehtäviä ja harjoittelua. Suorituksia on mahdollista saada mm. teemaseminaarien ja opintopiirien vetämisestä, seminaari- tai konferenssiavustajana toimimisesta, työharjoittelusta tai oppiaineen projektitöihin liittyvistä kirjallisista raporteista. Tähän osioon tehdyt suoritukset vähentävät vastaavasti kohtaan S3 Yleisen historian ongelmia ja näkökulmia tarvittavia suorituksia.

Lisätiedot

Suorituksesta tehdään kirjallinen raportti, jonka teema ja laajuus on sovittava etukäteen.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
avaa kaikki

S4. Historian työpaja

YLHI0429 S4. Historian työpaja, 0–5 op
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
Opintokokonaisuudet
Nais- ja sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma
Historian, kultt.ja taiteiden tutk.laitoksen yht.