Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
MUSI1612 Musiikkitiede, perusopinnot, 25 op

Osaamistavoitteet

Perusopintojen tavoitteena on esitellä musiikkitiedettä tieteenalana ja käytäntönä sekä perehdyttää valikoidusti eri musiikinlajien piirteisiin, kulttuurisiin merkityksiin ja historiallis-yhteiskunnallisiin ulottuvuuksiin.

Sisältö

Perusopinnot antavat valmiuksia musiikkitieteen aineopintoihin, ja ne suositellaan suoritettavaksi ensimmäisen lukuvuoden aikana.
Perusopinnot eivät sisällä valinnaisia opintojaksoja. Opintojaksoja P1-P3 korvaavat kurssit pyritään järjestämään vuosittain. Opintojakson P3.d. voi suorittaa myös Åbo Akademin vastaavalla kurssilla. Osan jaksoista voi korvata kirjatentillä tai esseellä. Perusopintojen loppumerkinnän antaa yliopisto-opettaja.

Arviointi

Numerolla 0-5.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
Musiikkitiede, HuK (Musiikkitiede)
avaa kaikki
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
Opintokokonaisuudet
Nais- ja sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma
Historian, kultt.ja taiteiden tutk.laitoksen yht.