Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
SUPU1500 Sukupuolentutkimuksen teoriat ja metodit, 15 op

Osaamistavoitteet

Perus-, aine- ja syventävien opintojen ohella on tarjolla Sukupuolentutkimuksen teoriat ja metodit -opintokokonaisuus, jonka laajuus on 15 opintopistettä. Se sopii kaikkien tiedekuntien opis­kelijoille, jotka haluavat keskittyä sukupuolentutkimuksen teorianmuodostukseen ja metodologiaan esimerkiksi opinnäytettä tehdessään. Suppeutensa vuoksi kokonaisuus on mahdollista suo­rittaa yhden lukuvuoden aikana. Joihinkin tutkintokokonaisuuksiin 15 op:n kokonaisuus lisäksi soveltuu laajempia opintokokonaisuuksia paremmin. Kokonaisuuteen suoritetaan sukupuolentutkimuksen opintojaksot P1, P3 sekä A1 tai A3. Kokonaisuudesta saa merkinnän tutkintotodistukseen.

avaa kaikki

Sukupuolentutkimuksen teoriat ja metodit

Suoritetaan opintojaksot P1, P3 ja A1 tai A3
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
Opintokokonaisuudet
Nais- ja sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma
Historian, kultt.ja taiteiden tutk.laitoksen yht.