Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Biologian opetus OKL:n opiskelijoille

Sisältö

BIOLOGIAN OPETUS OKL:N OPISKELIJOILLE

BIOLOGIAN PERUSOPINNOT 25 op
BIOLOGIAN AINEOPINNOT 35 op

Aineopinnot tehdään opintoneuvojan kanssa erikseen sovittavan suunnitelman mukaisesti. Aineopintoihin on vuotuinen enintään neljän OKLn opiskelijan kiintiö. Jos halukkaita on enemmän, karsinta tehdään biologian perusteiden niiden kurssien menestyksen perusteella, jotka ovat olleet suoritettavissa hakuaikaan mennessä.

Lisätiedot

Yleinen vastuu ja yhteydenotot OKL:n opiskelijoiden biologian sivuaineen opinnoista: Kai Ruohomäki kairuo@utu.fi

Kurssikohtaiset lisätiedot kurssien vastuuopettajilta, XBIO-alkuisista kursseista Kai Ruohomäeltä.

Kuuluu kokonaisuuksiin

avaa kaikki

Biologian opetus OKL:n opiskelijoille

Yleinen vastuu ja yhteydenotot OKL:n opiskelijoiden biologian sivuaineen opinnoista: Kai Ruohomäki kairuo@utu.fi Kurssikohtaiset lisätiedot kurssien vastuuopettajilta, XBIO-alkuisista kursseista Kai Ruohomäeltä.
XBIO4012 Biologian perusopinnot (OKL:n opiskelijoille) 25–26 op
Ekologia 14–15 op
EKOL2355 (1 op) on vapaaehtoinen. YMPS1006 suoritetaan 2 op laajuisena kirjatenttinä. Kenttäkursseja suoritetaan 4-5 op. EKOL2301 vastuuhenkilö on Kai Ruohomäki.
Eliöiden rakenne, toiminta ja perinnöllisyys 11 op
BIOL1013 laajuus tässä kokonaisuudessa vain 2 op. Suoritettava joko BIOL1201 tai FYGE2160. XBIO4098 suoritetaan osittain verkkokurssina tammikuussa.
XBIO4013 Biologian aineopinnot (OKL:n opiskelijoille) 35 op
Aineopintoihin on vuotuinen enintään neljän OKLn opiskelijan kiintiö. Jos halukkaita on enemmän, karsinta tehdään biologian perusteiden niiden kurssien menestyksen perusteella, jotka ovat olleet suoritettavissa hakuaikaan mennessä.
Biologian laitos
Opintokokonaisuudet