Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2014–2016
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
METU0001 Humanistisen tiedekunnan yhteiset puheviestintäopinnot, 2 op

Osaamistavoitteet

Puheviestinnän perusteet -kurssin järjestää mediatutkimuksen oppiaine. Puheviestinnän perusteet muodostuu kahdesta osasta: 8 oppitunnin luento-osuudesta (1 op) ja 12 oppitunnin harjoituskurssista (1 op). Kurssin tarkoituksena on kehittää opiskelijan henkilökohtaisia viestintätaitoja ja antaa valmiuksia opinnoissa ja työelämässä eteen tuleviin puheviestintätilanteisiin.
Luentojen ajankohdat ja luentosalit ilmoitetaan ennen kunkin lukukauden alkua tiedekunnan ja mediatutkimuksen sivuilla. Luento-osuus ja harjoituskurssi tulee suorittaa saman lukukauden aikana. Harjoituskursseja järjestetään syys- ja kevätlukukausilla vaihtelevina ajankohtina. Yhdelle harjoituskurssille otetaan enintään 12 opiskelijaa. Harjoituskursseille ilmoittaudutaan NettiOpsussa. Ujoille ja esiintymistä jännittäville opiskelijoille järjestetään mahdollisuuksien mukaan omia ryhmiä, joista tiedotetaan erikseen.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Humanistinen tiedekunta
avaa kaikki

Humanistisen tiedekunnan yhteiset puheviestintäopinnot

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
MDP in European Heritage, Digital Media and Infor.
Opintokokonaisuudet
Historian, kultt.ja taiteiden tutk.laitoksen yht.
Arkistoalan ja asiakirjahallinnan maisteriopinnot
Master's Degree Pathway in Popular Culture Studies
Asklepios-ohjelma