Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2014–2016
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Sivuaineopinnot, 60–66 op

Sisältö

Yhdestä sivuaineesta on suoritettava vähintään 60 op kokonaisuus. Sivuaineeksi suositellaan fysiikkaa tai kemiaa, joiden opetettavan aineen opintovaatimukset on esitelty kyseisten oppiaineiden opetussuunnitelmassa.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Matematiikan ja tilastotieteen laitos
avaa kaikki

Sivuaineopinnot

Sisällytettävä 60 op opinnot jossakin toisessa perusopetuksen tai lukion opetettavassa aineessa tai tietojenkäsittelytieteissä. Mahdolliset tietojenkäsittelytieteiden opintokokonaisuudet suoritetaan kuten sovelletun matematiikan pääaineessa.
Pakolliset sivuaineopinnot matematiikan opettajan opinnoissa 6–7 op
Jos laajempaa tietojenkäsittelytieteen opintokokonaisuutta ei suoriteta, matematiikan opettajan opinnoissa on pakollista suorittaa Opiskelun ja työelämän tietotekniikkaa ja JOKO Tieteellinen laskenta TAI Tietojenkäsittelytieteen perusteet I. Huom! Kurssista DTEK1043 Opiskelun ja työelämän tietotekniikka riittää 2 op suoritus ilman linux-osuutta.
Matematiikan ja tilastotieteen laitos
Opintokokonaisuudet
Tilastotiede