Opinto-oppaat

Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2014–2016
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
JAPANIN KIELI JA LIIKEVIESTINTÄ, 1–16 op

Osaamistavoitteet

Japanin kielen ja liikeviestinnän opintojen tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet käyttää japanin kieltä liike-elämässä. Japanin kielen alkeiskurssit ja jatkokurssi järjestetään yhteistyössä Turun yliopiston kielikeskuksen ja Åbo Akademin kanssa. Japanin kielen alkeet ovat muiden kielten alkeista poiketen laajuudeltaan 8 op, sillä kirjoittamisen harjoittelu vaatii paljon itsenäistä työskentelyä. Alkeisopinnot voi sisällyttää tutkinnon vapaasti valittaviin opintoihin. Niitä ei voi sisällyttää pakollisiin kieli- ja viestintäopintoihin.

Turun kauppakorkeakoulun opiskelijat voivat jatkaa japanin kielen opintojaan yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan Itä-Aasian tutkimus- ja koulutuskeskuksen (CEAS) japanin kielen kursseilla. Lisätietoja CEASin kurssitarjonnasta http://aasia.utu.fi/

avaa kaikki

JAPANIN KIELI JA LIIKEVIESTINTÄ

J4 ei opetusohjelmassa lukuovnna 2014-2016. TuKKK:n opiskelijat voivat jatkaa japanin kielen opintojaan Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan Itä-Aasian tutkimus ja koulutuskeskuksen (CEAS) japanin kielen kursseilla.
Markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan laitos
Opintokokonaisuudet