Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2014–2016
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
S2.4. Moniammatillinen klinikka, 16 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija perehtyy lasten, nuorten ja aikuisten kommunikaatioon, oppimiseen, sosiaalisista tilanteista suoriutumiseen ja elämäntilanteeseen liittyvien ongelmiin kohdistuvien arviointien, suositusten ja lausuntojen toteuttamiseen moniammatillisessa työryhmässä.

Sisältö

Opintojakso toteutetaan yhdesssä psykologian ja sosiaalityön oppiaineiden kanssa. Klinikkakurssi I (8 op) toteutetaan keväällä ja Klinikkakurssi II (8 op) syksyllä. Molemmilla kursseilla on sama rakenne: orientaatiovaihe sisältää luentoja, harjoituksia sekä itsenäistä oheiskirjallisuuteen ja testeihin perehtymistä, kummankin kurssin tutkimusvaiheessa opiskelijat tutkivat pienryhmissä 1-2 asiakastapausta ja antavat palautteen asiakkaalle. Seminaarivaiheessa kukin ryhmä esittelee oman asiakastapauksensa. Pienryhmät saavat asiakastyöhön työnohjauksen. Molempien kurssien lopussa opiskelija analysoi kirjallisesti asiakastyön prosessia, omaa selviytymistään ja omia oppimistarpeitaan.

Edellytykset

Lastenneurologisia ja aikuisneurologisia kommunikaatiohäiriöitä koskevat luentokurssit ja demonstraatioiden seurannat suoritettuina.

Lisätiedot

Klinikkakurssit ovat logopedian opiskelijoille valinnaisia.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Psykologian ja logopedian laitos
avaa kaikki

S2.4. Moniammatillinen klinikka

LOGO3240 KLINIKKAKURSSI I, 8 op
LOGO3250 KLINIKKAKURSSI II, 8 op
Psykologian ja logopedian laitos
Opintokokonaisuudet