Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2014–2016
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
LATI0882 P2 Latinan kielen perusteet, 10 op

Osaamistavoitteet

Latinan kielen sellainen hallinta, joka mahdollistaa siirtymisen alkuperäisteksteihin aineopinnoissa.

Arviointi

Numerolla 0-5.

Saadakseen perusopinnoista vähintään arvolauseen hyvät tiedot opiskelijan on saatava alkeis- ja jatkokursseista vähintään arvosana 3/5.

Lisätiedot

Mikäli opiskelija on suorittanut latinan kielen opintoja aiemmin, hän voi osoittaa latinan perusteita vastaavat tiedot käännöskokeessa latinasta äidinkielelle. Koe järjestetään elokuussa. Mikäli opiskelija ei aloita kieliopintojaan nollatasolta, ja suoriutuu alkeis- ja jatkokurssin vapauttavasta kokeesta, hän voi siirtyä suorittamaan perusopintojen rinnalla aineopintoja (suorituksen arvosanan pitää olla vähintään 3/5, jotta opintoja voi jatkaa). Opintojen ajoitussuositukset on tehty tavanomaista opinto-ohjelmaa noudattavia silmällä pitäen.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Kieli- ja käännöstieteiden laitos
PERUSOPINNOT (Latinalainen filologia)
avaa kaikki

P2 Latinan kielen perusteet

Kieli- ja käännöstieteiden laitos