Opinto-oppaat

Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2014–2016
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Erikoistumisopinnot, 20–25 op

Sisältö

Valinnaiskursseja ja kirjatenttejä oman pääaineen tai kaikkien kieliaineiden yhteisestä tarjonnasta. Kurssit ja tentit voivat olla polkukohtaisia tai tarjolla kaikkien polkujen opiskelijoille. Kunkin kurssin laajuus on 5 op. Erikoistumisopintoihin suositellaan valittavaksi erityisesti kielen oppimiseen ja opettamiseen liittyviä kursseja, mutta valintoihin vaikuttavat tarjonta ja opiskelijan kiinnostuksen kohteet, esimerkiksi pro gradun aihe.

Pohjoismaisten kielten pääaineopiskelijan on kieliharjoittelun, tanskan kurssin, seminaarin ja työelämäharjoittelun lisäksi suoritettava vähintään 10 op pohjoismaisten kielten omia kursseja tai tenttejä, sivuaineopiskelijalla vastaava määrä on 15 op.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Kieli- ja käännöstieteiden laitos
avaa kaikki

Erikoistumisopinnot

Suoritettava vähintään 10 op (pääaineopiskelijat)/15 op (sivuaineopiskelijat) oppiaineen omia kursseja
POHF0744 Norrönt, 5 op
Kieli- ja käännöstieteiden laitos