Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
P3 Optiot: Rooma

Lisätiedot

Optioilla korvataan kreikkalaisen filologian kanssa päällekkäisiä opintoja perusopinnoissa. Korvaavan suorituksen voi saada myös esim. vierailuluentoja seuraamalla: Kieli- ja käännöstieteiden laitoksen sivuilta löytyy osallistumispassi ja sen ohjeistus (https://intranet.utu.fi/fi/yksikot/hum/yksikot/kkl/opetus/osallistumispassi/Sivut/home.aspx). Passin voi saada myös yliopistonlehtori Minna Seppäseltä. Latinalaisessa filologiassa passin voi käyttää vain perusopintoihin ja vain yhden kerran. Passin laajuus on 2 op, mutta se on mahdollista laajentaa 3 op:n suoritukseksi; laajentamisesta sovitaan yliopistonlehtori Minna Seppäsen kanssa. Suorituksiksi kelpaavista luennoista ilmoitetaan etukäteen klas-info-listalla. Luentojen sopivuudesta voi kysyä yliopistonlehtorilta, joka myös hyväksyy suorituksen.
P3.1 Antiikin historiankirjoitus 3 op
P3.2 Antiikin runoteoria 3 op
P3.3 Uskonto antiikin maailmassa 2 op
P3.4 Roomalaista mytologiaa 2 op
P3.5 Kirjan historia keskiajalla 2 op

Kuuluu kokonaisuuksiin

Kieli- ja käännöstieteiden laitos
PERUSOPINNOT (Latinalainen filologia)
avaa kaikki

P3 Optiot: Rooma

Suoritetaan vain, mikäli korvataan päällekkäisiä suorituksia (kreikkalainen filologia, klassillinen arkeologia).
Kieli- ja käännöstieteiden laitos
Opintokokonaisuudet
Kieli- ja käännöstiet.laitos, yhteiset