Opinto-oppaat

Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Vapaita opintoja I, 5 op

Osaamistavoitteet

fonetiikan ja lähitieteiden tarkempi tunteminen

Sisältö

laaja-alainen tutustuminen fonetiikan tutkimukseen tai keskittyminen yhteen erityisalaan

Lisätiedot

Osakokonaisuus voi koostua perusopintojen kirjatentistä/esseestä. Mikäli opiskelija suorittaa ainoastaan fonetiikan perusopinnot, osakokonaisuus voi koostua seuraavista vaihtoehtoisista aineopintojen kursseista: Puheen tuottaminen ja havaitseminen, Akustinen fonetiikka, Vieraan kielen äänteiden oppiminen tai Ääntäminen ja transkriptio. Lisäksi on mahdollista suorittaa logopedian P1. Logopedian perusteet -luentokurssi (ks. logopedian opinnot). Logopedian perusteet -kurssille voi osallistua 5 fonetiikan opiskelijaa (pää- tai sivuaine). Valinta tapahtuu aiempien opintosuoritusten perusteella. Ks. tarkemmat ohjeet kohdasta Fonetiikka, HuK, Sisältö.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Kieli- ja käännöstieteiden laitos
avaa kaikki
Kieli- ja käännöstieteiden laitos
Opintokokonaisuudet
Kieli- ja käännöstiet.laitos, yhteiset