Opinto-oppaat

Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Työelämävalmiudet, 10 op

Kuuluu kokonaisuuksiin

Tulevaisuuden teknologioiden laitos
avaa kaikki

Työelämävalmiudet

Tämä moduuli antaa opiskelijalle perusvalmiudet toimia insinööriammatissa globaalissa jatkuvasti muuttuvassa työ- ja teknologiaympäristössä. Moduulissa opiskelija saa valmiudet systemaattiseen insinöörityöhön ja ongelmanratkaisuun. Opiskelija oppii toimimaan projektissa sekä ymmärtämään oman roolinsa siinä. Moduulin suoritettuaan opiskelija ymmärtää liiketoiminnan, innovaatioprosessin, elinkaariajattelun ja kestävän kehityksen perusteet. Opiskelija tiedostaa ammatillisen ja eettisen vastuun työtehtävissään sekä toiminnan yhteiskunnalliset vaikutukset. Opiskelija voi halututessaan painottaa työelämävalmiusmodulissa kansainvälisyyttä, liiketoimintaosaamista tai insinööri- ja projektitaitoja. Moduuliin voi sisällyttää työharjoitteluosuuden. Lisätietoja: Petri Sainio petri.sainio@utu.fi
DTEK0044 Project Management, 2 ECTS
Tulevaisuuden teknologioiden laitos
MDP in Bioinformatics
MDP in Embedded Computing
MDP in Digital Health and Life Sciences (Tech.)
Opintokokonaisuudet