Opinto-oppaat

Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Biolääketieteen tekniikan sivuaineopintokokonaisuus, 40 op

Sisältö

sivuaineopinnot (opetuksen antaa lääketieteellinen tiedekunta, anatomia/ biolääketieteen laitos ja lääketieteellinen fysiikka; katso myös lääketieteellisen tiedekunnan opinto-opasta.

Opiskelusta lääketieteellisessä tiedekunnassa on huomattava että tiedekunta ei noudata samaa periodirakennetta kuin Matemaattis- luonnontieteellinen tiedekunta. Sitova opintoihin ilmoittautuminen tapahtuu kurssikohtaisesti opintokokonaisuuden vastuuhenkilölle, jolta saa myös kyseisen kurssin aikataulun. Osa opiskelusta tapahtuu osana kansainvälistä Biokuvantamisen maisteriohjelmaa ja opetuskieli on englanti. Kurssilla ANAT5112 Orientaatio lääketieteellisessä tiedekunnassa opiskeluun käydään läpi opintoihin liittyvät yksityiskohdat ja toimintatavat.

Kuuluu kokonaisuuksiin

avaa kaikki

Biolääketieteen tekniikan sivuaineopintokokonaisuus

Sivuaineopinto-oikeudesta päättää lääketieteellinen tiedekunta. Kokonaisuus koostuu pakollisista opinnoista 23 op, vaihtoehtoisista opinnoista 5 op ja biolääketieteen opinnoista 12 op.
Vaihtoehtoiset opinnot 5 op
Suoritettava vähintään 5 op. BIMA2103 on valinnainen opintojakso, vaikka jakson nimessä sanotaankin Mandatory.
Biolääketieteen opinnot 12 op
Suoritettava vähintään 12 op. Kursseille BIOT2004, BIOT2005 ja BIOT2006 osallistumisen edellytyksenä on, että kurssi ANAT1308 tai jokin vastaava opintojakso on suoritettu. Edellytyksenä opintokokonaisuuteen osallistumiselle on ÅA_1901 Introduction to Cell Biology -kurssille osallistuminen.
Fysiikan ja tähtitieteen laitos
Opintokokonaisuudet